Bestuur en commissies, doe mee!

Maak op de eerste plaats kennis met het allereerste bestuur en commissieleiders van de kersverse Nationale Beroepsvereniging MediaCoaches! 

Aangezien de beroepsvereniging voor ons en door ons allemaal wordt vormgegeven, nodigen wij je van harte uit om zelf actief deel te nemen aan één of meerdere van de volgende commissies. Bij het aanmelden als lid van de beroepsvereniging kun je aangeven waar je bij betrokken zou willen raken: 

- Organisatie en bestuur
- Evenementen
- Communicatie en PR
- Organisatie Media on Tour
- Nieuwsbrief

Heb je daarnaast ideeën of plannen die voor de Nationale Beroepsvereniging MediaCoaches interessant zou kunnen zijn, meld het meteen! Je kunt via de contactpagina contact met ons opnemen. We horen graag van je!

MediaCoaches zijn, onder andere, opgeleid via de Nationale Opleiding MediaCoach, in 2007 gestart door de Nationale Academie voor Media en Maatschappij, die mag rekenen op grote belangstelling. Inmiddels zijn er via deze opleiding alleen al ruim 1500 MediaCoaches opgeleid.

In het kader van het project Heel Nederland Mediawijs in 2020 is het bundelen van krachten door de gecertificeerde MediaCoaches een logische stap. Overigens zijn alle door erkende organisaties gecertificeerde MediaCoaches van harte welkom bij onze beroepsvereniging.

Door onze kracht en kennis te bundelen in een beroepsvereniging, wordt het voor MediaCoaches niet alleen regionaal maar ook landelijk gezien makkelijker om gebruik te maken van elkaars kwaliteiten. Vragen? Neem gerust contact met een van de bestuursleden op!

Wil je contact met ons?

Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We nemen z.s.m. contact met je op! 

Zie ook voor alle verdere contactadressen  

 

Blijf op de hoogte
Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Let op: als lid van de beroepsvereniging ontvang je de nieuwsbrief automatisch, je hoeft je hier dus niet apart voor aan te melden.
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer