Khf

Mari Kerkhoff

Ik ben Mari Kerkhoff en ik woon in Zaltbommel In het dagelijks leven ben ik leraar informatica. Daarnaast heb ik enkele webwinkels. Op mijn vorige school was ik ICT-coördinator. Vanuit die hoedanigheid hield ik mij bezig met het onderwerp media-educatie.

 

Vanwege mijn verhuizing moest ik daar helaas mee stoppen. In de toekomst hoop ik deze werkzaamheden weer op te pakken bij een andere organisatie. Verder is het mijn bedoeling meer zelfstandig aan het werk te gaan als mediacoach.

In de avonduren geef ik regelmatig voorlichtingsavonden voor ouders over het gebruik van nieuwe media.

Bij de Nationale Academie voor Media en Maatschappij ben ik gecertificeerd als Mediacoach, Social Media Professional en Anti-pest Coördinator.

Privé ben ik actief op de diverse sociale media en maak daar uitgebreid gebruik van. Als zodanig ben ik ervaringsdeskundige. Sommige kinderen en ouders ervaren een generatiekloof waar het gaat om het gebruik van nieuwe media. Ik ervaar deze generatiekloof met mijn generatiegenoten.

Blijf op de hoogte
Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Let op: als lid van de beroepsvereniging ontvang je de nieuwsbrief automatisch, je hoeft je hier dus niet apart voor aan te melden.
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer