Foto SusanneSusanne van Rootselaar

Na in 1985 korte tijd in het onderwijs gewerkt te hebben en daarna maar liefst 17 jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest, heb ik in 2003 mijn weg naar het onderwijs weer gevonden. Inmiddels werk ik 14 jaar op een middelbare school in Raamsdonksveer. In 2011 heb in de opleiding tot MediaCoach afgerond, gevolgd door de opleidingen Social Media Professional en Antipestcoördinator.

Mediawijsheid staat in onze brugklassen inmiddels goed op de kaart en we hopen dit op meer structurele basis voort te kunnen zetten in de overige klassen.

Maar het blijft lobbyen. Een van de redenen waarom een beroepsvereniging voor MediaCaoches zo belangrijk is; om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen met nieuwe ideeën. Ik ben er dan ook trots op dat ik gevraagd werd om zitting in het bestuur van de vereniging te nemen.

Naast het werk op school, geef ik op persoonlijke titel ouderavonden op diverse scholen. Sinds dit jaar is de door mij geschreven methode Veilig en Verstandig Online verkrijgbaar, die ik samen met mijn brugklasleerlingen getest ‘gefinetuned’ heb. Meer weten? Kijk dan eens op www.van-rootselaar.nl en www.veiligverstandigonline.nl