FloorbinkFloor Bink

Ik ben Floor Bink, 42 jaar en woonachtig in Vught met man & twee kinderen (11 en 8). Media-opvoeding is hier aan de orde van de dag dus het is maar goed dat ik vijf jaar geleden de opleiding Nationaal Mediacoach heb afgerond ;).

Sindsdien ben ik als zzp'er onder de naam ´Ik ben mediawijzer´ werkzaam op dit gebied; de opdrachten die ik vervul(de) gaan van ouderavond tot privéles iPadgebruik en van mediawijsheidworkshops tot het verzorgen van Facebook-pagina's.

Daarnaast ben ik actief in de (lokale) politiek en probeer ook daar aandacht te vestigen op nut en noodzaak van het mediawijs maken van jong en oud.
Toen mij werd gevraagd zitting te nemen in het bestuur van de Beroepsvereniging MediaCoaches hoefde ik niet lang na te denken. Ik denk dat het belangrijk is nu dit mooie vak door zovelen wordt uitgeoefend, dat we elkaar goed weten te vinden om elkaar te versterken en er samen voor te gaan dat heel Nederland in 2020 mediawijs is. Ik heb er zin in en ga ervoor, jullie hopelijk ook!